Пътищата на Локо (Пд) и Денислав Александров ще се разделят след

...
Пътищата на Локо (Пд) и Денислав Александров ще се разделят след
Коментари Харесай

Халф загърби Локо заради Държавното по конна езда

Пътищата на Локо (Пд) и Денислав Александров ще се разделят след края на сезона, а крилото към този момент е изиграл последния мач с " черно-бялата " фланелка, научи " Тема Спорт ".

Причината е, че някогашният футболист на ФК ЦСКА 1948, който даже стигна до националния тим, е разочаровал всички на " Лаута " с неналичието на професионализъм и отдаденост към клуба. Чашата е преляла преди към двадесетина дни, когато в навечерието на мача с Левски, който " смърфовете " завоюваха с 1:0, играчът е декларирал на старши треньора Александър Томаш, че е болен и няма да може да вземе присъединяване в срещата.
 Локомотив (Пловдив) - Левски 0:3 в efbet Лига
Левски завърза интригата за третото място след победа над Локомотив в Пловдив

" Сините " преобладаваха

Той е обяснил, че не може да се причисли към отбора, защото е с висока температура и стомашно неразположение.

Малко по-късно обаче в лагера на " черно-белите " откриват същинската причина за отсъствието на Александров. По същото време той е взел присъединяване в конни надпревари, за които доказателства има както в youtube, по този начин и на формалната страница на Федерацията по конна езда. Именно това издаде играча, защото в протоколите той е записан с второто си име Мартинов, само че фрагментите и фотосите не лъжат. Оказа се, че до момента в който в последните седмици съотборниците му са играли футбол, той е взел присъединяване и в Държавното състезание клас Л, група Б, като даже е спечелил златото с кон Диамант и бронз с втория си кон Диарадо Сон.

Триумфът и триумфите му обаче не са трогнали никой на " Лаута ". Въпреки че истината е излязла нескрито, плевенчанинът е отказал да признае виновността си и да се извини на треньорите и съотборниците си, което е вбесило наставника Александър Томаш и той го е отстранил от състава. Старши треньорът даже пое риска в Разград против Лудогорец да заложи на Ерик Сорга по лявото крило поради травмата на Джовани, само че е бил безапелационен, че няма да работи с хора, които не са отдадени на специалността си и на " черно-бялата " идея.
 Томаш съществено се компроментира
Томаш съществено се компроментира

Той си знае...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР